Laatste nieuws

Op 2 augustus starten de warmtenetwerken in de E. Cavellstraat. De werf start aan het kruispunt met de
Kaïrostraat en schuift op richting VN-laan. Tijdens de werken wordt de Cavellstraat voor alle verkeer
afgesloten.
De doorgang voor voetgangers blijft steeds mogelijk. Het einde van de werken is voorzien
uiterlijk op 15 oktober 2021.

Lees meer

Warmtenet Oostende bouwt volop aan een warmtenet tussen AZ Damiaan en AZ Sint-Jan campus Serruys. We geven u graag een update van de werf.

Lees meer

Ben jij ook benieuwd hoe het eraan toegaat tijdens de werken aan het warmtenet? In dit filmpje geven we je een impressie van de werken in de Konterdamkaai!

Lees meer

We bouwen momenteel volop aan een warmtenet tussen AZ Damiaan en AZ Sint-Jan campus Serruys. Deze uitbreiding vormt de basis voor duurzame warmte in Centrum Oostende!
We geven u graag een update van de werf.

Lees meer

Op 3 mei startten de warmtenetwerken in de Kaïrostraat. De werf is gestart aan de Stockholmstraat en schuift op naar de Edith Cavellstraat. We informeren u graag over een wijziging in de timing:

Lees meer

Op 25 mei starten de warmtenetwerken in de Slachthuiskaai. De werf start aan de Lijndraaierstraat en schuift op naar de Graaf de Smet de Naeyerbrug toe. Hiermee wordt de verbinding gemaakt tussen het reeds aangelegd warmtenet in de Slachthuiskaai en de werfzone in de Konterdamkaai.

Lees meer

Op 3 mei starten de warmtenetwerken in de Kaïrostraat. De werf start aan de Stockholmstraat en schuift op naar de Edith Cavellstraat toe. Tijdens de werken wordt de Kaïrostraat voor alle verkeer afgesloten. De doorgang voor voetgangers blijft wél steeds mogelijk.

Lees meer

De werken in de Lijndraaierstraat en de Slachthuiskaai zijn afgerond. We danken de omwonenden voor het geduld en hun begrip.

Lees meer