Laatste nieuws

Op 3 mei starten de warmtenetwerken in de Kaïrostraat. De werf start aan de Stockholmstraat en schuift op naar de Edith Cavellstraat toe. Tijdens de werken wordt de Kaïrostraat voor alle verkeer afgesloten. De doorgang voor voetgangers blijft wél steeds mogelijk.

Lees meer

Op 19 april 2021 starten de warmtenetwerken in de Bolwerkstraat, Mercatorlaan en Zinnialaan. Deze werken duren tot 15 mei 2021. Tijdens de werken is er geen verkeer toegestaan in de werfzone. Parkeerplaatsen in de werfzone zijn tijdelijk niet toegankelijk.

Lees meer

Op 1 maart starten de warmtenetwerken in de Konterdamkaai. Deze werken worden gefaseerd uitgevoerd.

Lees meer

De werken in de Oesterbankstraat en de Graaf de Smet de Naeyerlaan worden begin februari afgerond. 

Lees meer

De werken in de Lijndraaierstraat en de Slachthuiskaai zijn afgerond. We danken de omwonenden voor het geduld en hun begrip.

Lees meer

Tijdens de werken aan het warmtenet wordt er tijdelijk geen vuilnis opgehaald in de volgende straten:

Lees meer

Op het bovenstaande kaartje vind je de geplande uitbreiding terug. Daar leggen we het warmtenet vanaf het najaar van 2020. Deze werken zullen gefaseerd uitgevoerd worden.

Lees meer

Na de realisatie van de eerste 6 km warmtenet in 2018 en de eerste warmteleveringen in het voorbije jaar, zijn we verheugd om een nieuwe fase voor het Warmtenet Oostende te kunnen aankondigen.

Lees meer

Tot op heden sloten we bedrijven en grote gebouwen aan op het warmtenet, maar nog geen woningen. Bij woningen komen er namelijk nog andere uitdagingen kijken. Daarom starten we samen met de Provincie West-Vlaanderen en de stad Oostende met een proefproject om woningen aan te sluiten. Uit deze ervaring willen we lessen trekken om in de toekomst méér woningen aan te sluiten in Oostende. Er is namelijk voldoende restwarmte beschikbaar om iedereen van warmte te voorzien. 

Lees meer