Openbare werken

Ben jij ook benieuwd hoe het eraan toegaat tijdens de werken aan het warmtenet? In dit filmpje geven we je een impressie van de werken in de Konterdamkaai!

Lees meer

Op 3 mei startten de warmtenetwerken in de Kaïrostraat. De werf is gestart aan de Stockholmstraat en schuift op naar de Edith Cavellstraat. We informeren u graag over een wijziging in de timing:

Lees meer

Op 25 mei starten de warmtenetwerken in de Slachthuiskaai. De werf start aan de Lijndraaierstraat en schuift op naar de Graaf de Smet de Naeyerbrug toe. Hiermee wordt de verbinding gemaakt tussen het reeds aangelegd warmtenet in de Slachthuiskaai en de werfzone in de Konterdamkaai.

Lees meer

Op 3 mei starten de warmtenetwerken in de Kaïrostraat. De werf start aan de Stockholmstraat en schuift op naar de Edith Cavellstraat toe. Tijdens de werken wordt de Kaïrostraat voor alle verkeer afgesloten. De doorgang voor voetgangers blijft wél steeds mogelijk.

Lees meer

Op het bovenstaande kaartje vind je de geplande uitbreiding terug. Daar leggen we het warmtenet vanaf het najaar van 2020. Deze werken zullen gefaseerd uitgevoerd worden.

Lees meer

We gaven Visser & Smit Hanab nv de opdracht om op Oosteroever in Oostende te starten met de aanleg van een wijkwarmtenet. Deze site wordt momenteel ontwikkeld tot een stadswijk, de nieuwe gebouwen zullen er aansluiten op een centrale warmtelevering.

Lees meer